Demonstrasjon  på Lyngås-banen.
Tekst og  foto: John K. Mjøen
Under lette regnbyger og 20 cm høyt vått gress avholdt Wam traktorservice demonstrasjon av  Iseki kompakttraktorer/gressklippere og Vitra redskapsbærere på Lyngås-banen den 25. mai 2005.

Forholdene lå godt til rette for å få sett hva disse maskinene var gode for. Representanten fra Iseki/Vitra i Danmark demonstrerte gressklipping med de forskjellige maskinene, og undertegnede
lot seg imponere over resultatet.

Selv under de vanskelige forholdene som det var   på Lyngås-banen i dag, klipte maskinene meget godt. Representanten fra Iseki/Vitra kunne fortelle at klippekapasiteten på de forskjellige maskinene som stod utstilt, lå fra 5 – 30 mål pr. time under veldig gode forhold. Med den hastigheten som   disse maskinene har, var det nok fornuftig å legge demonstrasjonen til Lyngås – banen.
Wam traktorservice ble etablert i 1969 av Arild Wam, og holder til   i Lier Kommune. De er 4 ansatte i bedriften, herav jobber 2 på verkstedet.
Hovedgeskjeften til Wam traktorservice har vært leveranser til landbruket i form av treskere, presser og traktorer. De første årene var de forhandler av Ford traktorer, etter at de sluttet med Ford har de blant annet vært forhandler av Fendt og Claas. De senere årene har de valgt å satse innenfor grøntsektoren, og er i dag forhandler for Toro gressklippere, Iseki gressklippere og kompakttraktorer, Vitra redskapsbærere og Deutz traktorer.

til Utemiljø.info>>